Henrik Andersson, Brunkeberg Systems

Brunkeberg Systems have employed Henrik Andersson as Technical Director responsible for our product portfolio. Henrik is a Product Design Engineer and has a MSc in Industrial Design.

He joins us from a position as Technical Team Leader for Schüco where he was responsible for the Swedish technical department. Previously he has worked for Arcus Austraila in Sydney and has participated in major international projects including Suvarnabhumi Airport in Bangkok, Thailand, and the New Doha International Airport in Qatar.

 

Swedish
Brunkeberg Systems expanderar och anställer ny Teknisk Chef.


Brunkeberg Systems har anställt Henrik Andersson som Teknisk Chef med ansvar för vår produktportfölj. Henrik är designingenjör och har även en mastersexamen i industridesign. Han kommer närmast från en tjänst som Technical Team Leader för Schüco där han ansvarade för den svenska teknikavdelningen och har tidigare arbetat hos bla Arcus Austraila i Sydney och medverkat i stora internationella projekt som Suvarnabhumi Airport i Bangkok, Thailand och New Doha International Airport, Qatar.


Comment