Henrik Ljungdahl, Brunkeberg

Brunkeberg is expanding and have hired Henrik Ljungdahl as Business Development Manager. Henrik will focus on the development of Brunkebergs offer for curtain wall facades, logistics, and productivity improvement at construction sites. Henrik comes from Schüco International KG as Area Project Manager and has previously worked as as senior supervisor as well as site manager at NCC Construction.

 

Swedish
Brunkeberg välkomnar Henrik Ljungdahl

Brunkeberg växer och har anställt Henrik Ljungdahl som Business Development Manager. Henrik kommer att arbeta med utveckling av vår funktion för arkitekt-stöd samt vårt erbjudande inom fasadinstallation och effektivisering av logistik-flöden på byggarbetsplatser. Henrik är byggnadsingenjör och kommer närmast från Schüco International KG, innan dess arbetade han i ett flertal olika roller i produktionen hos NCC Construction AB.

 

Comment